Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortaca Milli Eğitimden "Polisimin Yanındayım" mesajı

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Ortaca ilçesinde eğitim camiası bir araya gelerek, İstanbul'daki hain saldırı sonucu şehit düşen emniyet güçleri için Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğüne başsağlığı ziyaretinde bulundu.

        Ziyarete Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül'ün yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, ilçede görev yapan okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

        Milli Eğitim camiasına, bu acı günde yanlarında oldukları için teşekkür eden Ortaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan; "İstanbul'da yaşanan hain saldırı sonucu şehit düşen meslektaşlarım ve sivil vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

        Yaşanan terör saldırısını şiddetle kınadıklarını ifade eden Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül; "Vatansever Türk polisine canı gönülden minnettarız. Bu vatanı canları pahasına korudukları için Emniyet Teşkilatımıza ve tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Öte yandan, Ortaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüsamettin Karaşahin, Ortaca Şoförler Odası Başkanı Halil Erpek, Güneyege ve Egehaber Gazeteleri imtiyaz sahibi Cihat Cura, İlçe Emniyet Müdürlüğüne başsağlığı ziyaretinde bulunarak, yaşanan terör saldırısını kınadıklarını ifade ettiler.

        (CC-MB-Y)

        12.12.2016 16:51:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler