Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gömeçli çiftçiler Ayvalık'ta hizmet alacak

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, bu güne kadar Burhaniye Ziraat Odasından hizmet alan çiftçiler, bundan sonra Ayvalık'tan hizmet alacak. Burhaniye Ziraat Odasında bulunan Gömeçli çiftçilere ait dosyalar Ayvalık Ziraat Odası'na aktarıldı.

        Ziraat Odası olmadığı için 2 yıldan bu yana Burhaniye Ziraat Odasından hizmet alan Gömeçli 2 bin 500 çiftçi, bundan sonra Ayvalık Ziraat odasından hizmet alacak. Burhaniye Ziraat Odası Başkanı Ali Duman, Gömeçli çiftçilere ait dosyaları, Ayvalık Ziraat Odası Genel Sekreteri Murat Davranlı'ya teslim etti. Çiftçiler için Gömeç'de bir büro oluşturacaklarını anlatan Murat Davranlı, uygulamanın yararlı olmasını diledi. 2 yıldan bu yana Gömeçli çiftçilere hizmet verdiklerini anlatan Burhaniye Ziraat Odası Başkanı Ali Duman'da, yeni uygulamanın Gömeçli çiftçiler için hayırlı olmasını istedi.

        (FT-UGR)

        13.12.2016 13:39:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler