Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Çıldır İlçe Teşkilatı, Çıldır İlçe Emniyet Amirliğine taziye ziyaretinde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Rıfat Vural

        ARDAHAN (İHA) - Ak Parti Çıldır İlçe Başkanlığı beraberindeki heyetle birlikte Çıldır İlçe Emniyet Amirliğine İstanbul´da yaşanan patlamada şehit polisler için taziye ziyaretinde bulundu.

        Ak Parti Çıldır Belediye başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural İlçe Teşkilat Başkanı Engin Coşkun ve İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Mahmut Yılmaz Çıldır İlçe Emniyet Amiri Vekili Koray Öner´i makamında ziyaret etti.

        Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu saldırıda hayatını kaybeden şehitleri rahmetle andıklarını belirterek, teröre tepkisini dile getirdi. Azizoğlu "Terör örgütlerinin tümü maşadır. Onları kimlerin kullandığı da ortadadır. Bugün bizi yakan terör, yarın bir gün teröre destek verenleri de yakacaktır. Ama şunun bilinmesinde yarar var. Türk insanı birlik ve beraberliği ile her şeyin üstesinden gelecek güçtedir. Hiçbir zaman terör örgütleri saldırıları ile ülkemizin kararlı ve sonuç alıcı mücadelesini olumsuz yönde etkilemeyecektir. Terör, terör örgütleri, teröristler ve bunların arkasındaki destekçileriyle Türkiye´nin mücadelesi terör bitinceye kadar devam edecektir. Güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesini hiçbir terör örgütü ve destekçileri sekteye uğratamaz" dedi.

        Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural´da " İstanbul Beşiktaş´da yaşanan patlamada şehit düşen 44 vatandaşımıza Allah´tan rahmet diliyorum. İnsanlıktan nasibini almamış kişiler ve örgütler ülkemiz içerisinde sürekli kargaşalar yaratarak bizleri yıpratmaya çalışıyorlar. Bu yapılanlar dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberliğimize zarar veremeyeceklerdir. Ülkemiz üzerinde oynanan her türlü oyunu bertaraf etmek için polisimizle askerimizle vatandaşlarımızla bir bütün içerisinde olacağız" dedi.

        Ak Parti Çıldır İlçe Teşkilatı yaşanan patlamada hayatını kaybeden polisler için Çıldır İlçe Emniyet Amir vekili Koray Öner´e taziyelerini ileterek Emniyet Amirliğinden ayrıldı.

        (ARV-AA-Y)

        13.12.2016 15:26:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler