Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal Belediyesi kışa hazır

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kar yağışı dolayısıyla hazırlıklarını tamamlayan Kartal Belediyesi, karla mücadele ekiplerini ve araç filosunu hazır hale getirdi.

        Kartal Belediyesi, kar yağışı için hazırlıklarını tamamladı. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün yaptığı kışa hazırlık çalışmalarıyla, ilçede olası bir kar yağışına karşı yolların açık olması, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların zorluk yaşamaması için gerekli tüm tedbirler alındı. Soğuk ve yağışlı havanın kendisini göstermesiyle birlikte Kartal Belediyesi, karla mücadele ekiplerini ve araç filosunu hazır hale getirdi. Kartal Belediyesi, kar yağışının olumsuz etkilerini önlemek amacıyla kar küreme, tuz serpme aracı, çok sayıda teknik ekipman ve personelle üç vardiya halinde hizmet verecek.

        Kışa hazırlık çalışmalarına Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Keriş, Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli katıldı.

        (HB-SO-Y)

        13.12.2016 17:03:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler