Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gümüşhane-Kürtün yolunda heyelan

        (Fotoğraflı)

        GÜMÜŞHANE (İHA) - Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen yoğun kar yağışının ardından hızlı erimeyle birlikte çok sayıda irili ufaklı heyelan meydana geldi.

        Lodos'un da etkisiyle havaların iyice ısındığı ve oldukça yüksek kar tabakasının biranda eridiği Gümüşhane'de dün gece Gümüşhane-Kürtün karayolunda heyelan meydana geldi ve yol ulaşıma kapandı.

        Gece saat 04.30'da karayolunun Özkürtün Beldesi'nin Kürtün istikameti çıkışında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan yol, Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmasıyla sabah 07.30 sıralarında tek şeritten ulaşıma açıldı.

        Gün boyunca yapılan çalışmalarla hafriyat büyük oranda kaldırılırken, Gümüşhane-Tirebolu karayolunu kullanan sürücülerin kaya düşmesi ve heyelan olaylarına karşı dikkatli olmaları istendi.

        (RE-ÖS-Y)

        13.12.2016 17:29:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler