Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ''İzmirde Kudüs ve Mescid'i Aksa Rüzgarı Esti''

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir de Kuran'a Hizmet Derneği ve İMHAD tarafından tertiplenen, Araştırmacı yazar Musa Bickioğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı, İslam'ın Üçüncü kutsal şehri olan Kudüs ve Mescid-i Aksa konulu gün içinde Gaziemir de Şehit Mustafa Yaman İmam Hatip Lisesi, Ödemiş İmam Hatip Lisesi ve Raif Cilasun Kuran kursunda üç ayrı bölge de konferanslar serisi düzenlendi.

        Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Programların sonunda internet üzerinden çevrimiçi yapılan yarışmada birinci olan Üç ayrı öğrenciye Kudüs seyahati hediye edildi.

        Konferans esnasında Kudüs ve Mescid-i Aksa hakkında tarihi süreci anlatan Araştırmacı Yazar Musa Biçkioğlu yaptığı açıklamada" Kudüs mimari manda eşi benzeri olmayan bir şehirdir. Ayrıca Tarih itibari ile de birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış çok kadim bir geçmişi bünyesinde barındırmıştır. Ancak Kudüs davasının hala taş atmaktan ibaret olduğunu düşünmek Kudüs şehrinin taşıdığı manevi öneme ve Mescid-i Aksa ya hakaret sayılır" dedi.

        14.12.2016 01:08:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler