Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aliağa'daki o şirketten 'Koza İpek Grubu' açıklaması

        - Bilim Plastik Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Üstün:

        - "Söz konusu terör örgütü ile hiç bir bağlantımız bulunmamaktadır"

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Aliağa ilçesinde faaliyet gösteren bir şirket, son günlerde bir gazetede yayımlanan ve kurumun Koza İpek Grubuyla ilişkilendirilmesi üzerine açıklama yaptı.

        Aliağa ilçesinde faaliyet gösteren Bilim Plastik Kimya A.Ş., şirket isimlerinin Koza İpek Grubuyla ilişkilendirilmesi ve şirketin haberlere konu olması üzerine kamuoyuna yazılı açıklamada bulundu. Bilim Plastik Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Üstün, şirketin Koza İpek Grubuna ait şirketler ile asla bir ortaklığı bulunmadığını ifade etti.

        "Yüzde 33'lük hissesi TMSF tarafından satışa çıkarılacaktır"

        Üstün, "Yüzde 66'lık hisseye sahip ortakları Tayfur Ünsal, İbrahim Üstün, Barış Ünsal ve Andaç Ünsal hakkında herhangi bir soruşturma yürütülmemekle birlikte kendilerine ait hisseler üzerinde de herhangi bir işlem bulunmamaktadır. Haberde bahsi geçen şirketimizin tamamı değil, yüzde 33'lük hissesi TMSF tarafından satışa çıkarılacaktır. Şirketimiz faal olarak çalışmakta ve söz konusu terör örgütü ile hiç bir bağlantımız bulunmamaktadır."

        (HG-Y)

        14.12.2016 16:54:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler