Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye' de yeni araçlar hizmete girdi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Burhaniye'ye, toplu taşımada kullanılmak üzere 4 adet yeni araç tahsisi yapıldı. Yeni araçların hizmete girmesi vatandaşları sevindirdi.

        Burhaniye Belediyesi Hizmet Binası önünde tanıtıma çıkan araçları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Cemil Bahadır, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a teşekkür ettiklerini söyledi. Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı hizmetinde çalışacak olan yeni toplu taşım araçlarının bir tanesinin, Burhaniye Ulaşım Şefliğine bağlı olan Gömeç'e, diğer üç aracın ise, Karadere, Şarköy ve Çoruk Mahalleleri hatlarında hizmet vereceğini anlattı.

        (FT)

        15.12.2016 15:14:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler