Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFAD hizmet binası yatırım programına alındı

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ile Kalkınma Bakanlığı ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile yapılan yoğun görüşmeler neticesinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün (AFAD) hizmet binası yapım işi 2017 yılı yatırım programına alındı.

        Turan, "İlimizde meydana gelebilecek tüm afet ve acil durumlara daha etkin ve hızlı bir şekilde müdahale edebilmek amacı ile tam donanımlı bir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü hizmet binası yapılacaktır. Böylelikle Türkiye'de örnek bir tesisle ihtiyaç halinde tek bir kampüs içerisinde yer alan 112 Acil Çağrı Merkezi ve İtfaiye Müdürlüğü ile koordineli olarak AFAD'a hızlı müdahale imkânı sağlanmış olacaktır. Çanakkalemize hayırlı olsun" dedi.

        (GD)

        15.12.2016 17:06:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler