Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Saruhanlı teşkilatı polisi ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Adem Şahin

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe teşkilatı, İstanbul Beşiktaş'taki hain terör saldırısı nedeniyle Saruhanlı Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyareti gerçekleştirdi.

        Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar, ADD Saruhanlı Şube Başkanı Mustafa Civan ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek polise destek verdi. CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar ve ADD Başkanı Mustafa Civan ziyarette emniyet güçlerine başsağlığı diledi. Başkanlar, polisin her zaman yanında olduklarını ve desteklediklerini belirtirken, Emniyet Müdürü Barış Bora Şenyurt'a Türk bayrağı hediye etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Barış Bora Şenyurt, "Bizler yaklaşık 40 yıldır terörle mücadele içinde yaşayan ülkenin evlatları olarak sürekli 'Ne zaman bitecek bu terör' diye soruyoruz. Sürekli mücadele ve beklenti içerisindeyiz. Bugün bir Danimarkalı vatandaşa 'terör' dediğimizde bize anlamsız bakar. Fakat ne yazık ki biz bununla yaşıyoruz. Sosyal medyada terör, televizyonda terör... Bu da üzerimizde çok büyük bir baskı oluşturuyor. İnşallah bu son olur diyoruz" diye konuştu.

        Manisa BŞB Meclisi CHP Gurup Başkanvekili Zeki Bilgin ise saldırıyı üstlenen TAK terör örgütüyle ilgili bilgi vererek, "TAK bir metropol yapılanmasıdır. Bunların ilk çıkış yerleri turistik şehirler. PKK daha çok kırsal kesimde faaliyet gösterir. TAK ise metropol eylemlerini gerçekleştiren bir şehir yapılanmasıdır. Kırsaldan gelen terörist kendisini dış görünüşünden belli eder bir takım ayırt edici özellikleri vardır. Fakat TAK böyle değildir. İçinde kadının da bulunduğu bir yapılanmadır ve ayırt edici özellikleri olmaz. Bu bombalar elinize alıp malzeme karıştırmayla olacak şeyler değil. Bu profesyonel bir eylem. Televizyonda ve sosyal medyada patlamayla ilgili bir çok doğru-yanlış bilgi akışı var. Fakat bu bilgilerin doğruluğu kanıtlanana kadar ne konuşmak doğru değil" dedi.

        (AŞ-AY-Y)

        16.12.2016 11:05:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler