Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalle Belediyespor Süper Amatör Lig'de zirve yarışına devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Goncagül Özcan

        ANKARA (İHA) - Süper Amatör Ligi 12'nci hafta mücadelesinde Yenimahalle Belediyespor evinde ağırladığı Çakırlargücü'nü 1-0 yenerek zirve takibini sürdürdü.

        Yenimahalle takımları mücadele ettikleri tüm kulvarlarda zirve yarışını sürdürüyor. Yenimahalle Belediyesspor mücadele ettiği Süper Amatör Lig'de zirve yarışına devam ediyor. Bu hafta kendi sahasında bir başka Yenimahalle temsilcisi Çakırlargücü'yle Yenimahalle derbisinde karşılaşan mavi-beyazlı ekip kıran kırana geçen maçtan galibiyetle ayrılmayı bildi. Maça Emre, Erhan, Ali, Hidayet, Recep, Kadir, Doğukan, Fazlı, Ercan, Niyazi, Ozan Can 11 ile başlayan Yenimahalle ekibi üst üste ataklarla rakibini boğmaya başladı. Yenimahalle'nin ataklarına karşılık konuk ekip Çakırlargücü kontra ataklarla gol aradı. İlk yarıda her iki takım da aradığı golü bulamadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

        Tek gol 3 puan

        Mücadelenin ikinci yarısı sahada adeta Yenimahalle fırtınası esti. Üst üste ataklarla gol arayan mavi-beyazlı ekip aradığı golü dakika 77'de buldu. Kornerden gelen topa iyi yükselen stoper Ali İşleyen topu ağalara gönderdi ve maçın skorunu tayin etti. Ligin ilk yarısının bitimine 1 hafta kala puanını 28 yapan Yenimahalle Belediyespor zirve yarışını sürdürdü. Yenimahalle temsilcisi ligin son haftasında 18 Aralık Pazar günü deplasmanda Haymana Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

        "Puan hesabımızı tutturduk"

        Yenimahalle Belediyespor Teknik Direktörü Fatih Arıcı, son haftaya galibiyetle girmenin önemli olduğunun altını çizerek, "Eksiklerimize rağmen galip gelmemiz gereken bir maçtı. Savunma olarak çok iyi oynamamıza rağmen hücumda sıkıntılar yaşadık. Sezon öncesi puan ortalaması hesabımızı tutturduk. İlk yarının son maçında Haymanaspor ile oynayacağız. Devre arasında yapacağımız takviyelerle ligin ikinci yarısında istediğimizi alıp şampiyon olacağımıza olan güvencemiz tam. Bugün galibiyeti alan oyuncularımı tebrik ederim" diye konuştu.

        (GNC-Y)

        16.12.2016 12:17:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler