Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit polisler için mevlid okutuldu

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Uğur Kuş

        Kamera : Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Akil Gençler Platformu tarafından şehit olan polisler için mevlit-i şerif okundu.

        Ceylanpınar Akil Gençler Platformu tarafından ilçenin Bahçelievler mahallesinde bulunan kültür ve taziye evinde İstanbul'daki patlamada şehit olan polis memurları ve vatandaşlar için mevlit-i şerif okundu. Mevlide mülki amir, ilçe belediye başkan yardımcısı, belediye encümenleri ve vatandaşlar katıldı. Okunan mevlit-i şerifin ardından kültür evinden Akil Gençler Platformu bulunduğu binaya kadar terörü lanetleyen kısa bir yürüyüş gerçekleştirildi. Türk bayraklarının açıldığı yürüyüşte İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran ve Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar terörü lanetleyen birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmada şehit olan polis memurlarına Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

        (UK-BRN-Y)

        16.12.2016 15:57:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler