Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Torbalı'ya TOKİ müjdesi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez üç gündür Ankara'da sürdürdüğü temaslardan sonra beklenen müjdeyi verdi. TOKİ 'nin Ayrancılar bölgesinde projelendireceği birinci etap 350 konutun temeli 2017 Nisan ayında atılacak.

        Kamu yatırımlarında Torbalı'nın önceliklerini görüşmek üzere İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile birlikte üç gündür Ankara'da temaslarda bulunan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez' den ilk müjdeli haber geldi. TOKİ' nin Torbalı'nın Ayrancılar bölgesinde yapmayı planladığı toplu konutların temel atma tarihi belli oldu.

        Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez Ayrancılar bölgesinde yapımı projelendirilen birinci etap 350 toplu konutun temelinin 2017 yılı Nisan ayında atılacağını açıkladı. Başkan Görmez konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

        "TOKİ Başkanı Sayın Mehmet Ergün Turan' ı makamında, Ak Parti İzmir Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya ile birlikte ziyaret ettik. Yaptığımız görüşmeler neticesi ve Vekilimizin gayretleri ile Ayrancılar bölgesine yapılacak olan toplu konutların 2017 Nisan /Mayıs aylarında temelinin atılacağı kesinleşmiş oldu. Bizleri makamında misafir eden TOKİ Başkanı Sayın Mehmet Ergün Turan' a teşekkür ediyorum. Ayrıca Ankara da ki temaslarımızda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, samimiyeti ve çalışkanlığı ile İlçe sorunlarımızın çözümünde etkili olan milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya' ya tüm Torbalı halkı adına şükranlarımı sunuyorum."

        TOKİ anketi büyük ilgi görmüştü

        Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İzmir'in Ayrancılar bölgesinde inşa edeceği konutların seçeneklerini ve talebi belirlemek amacıyla büyük bir anket çalışması yapmıştı.

        Ankete 15 bin 857 kişi müracaat etmişti. Rekor başvuruyu değerlendiren TOKİ yetkilileri özellikle İzmir şehir merkezinden yapılan başvuru yoğunluğuna dikkat çekmişlerdi.

        (MY)

        17.12.2016 12:54:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler