Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnebolu'da ve Cide'de etkili olan kar yağışı hayatı durdurdu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Salman

        KASTAMONU (İHA) - İnebolu'da ve Cide'de son bir haftadır etkili olan kar yağışı nedeniyle hayat, durma noktası geldi. Elektriklerin kesik olduğu ilçede ayrıca kapalı olan köy yolları nedeniyle büyük mağduriyet yaşanıyor.

        Kastamonu'da etkili olan kar yağışı, hayatı en çok İnebolu'da ve Cide'de etkiledi. İnebolu'da ve Cide'nin birçok köyünde elektrikler kesik. Ayrıca İnebolu'da 42 köy yolu, Cide'de ise 25 köy yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. İnebolu ve Cide'de yüksek kesimlerinde daha da etkili olan kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 2 metreye ulaştı. Köy yolları kapalı olan köylüler, ihtiyaçlarını karşılayamazken ayrıca kesik olan elektrikler nedeniyle de hayatlarını idam ettirmede güçlük çekiyor. Ekipler, köy yollarını açık tutmak için yoğun çaba harcarken ayrıca kesim olan elektriklerde tamir edilmeye çalışılıyor.

        (Vİ-Y)

        18.12.2016 15:23:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler