Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenlerden Kaymakam Akgül'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Gökhan Murat Göktürk

        VAN (İHA) - Van'ın Çatak ilçesinde sözleşmeli 65 öğretmen, okul dışı faaliyetleri kapsamında Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül'ü makamında ziyaret etti.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş ve Şube Müdürü Şükriye Ersari ile birlikte öğretmenler Kaymakam Akgül'ü ziyaret etti. Öğretmenlerle tanışan Kaymakam Akgül, "Bu yıl sözleşmeli olarak atanan sizler, okullarınızda 4 yıl görev yaptıktan sonra kadroya geçebiliyor, 2 yıl daha görev yaptıktan sonra da tayin hakkını elde edebiliyorsunuz. İlçemizde eğitim öğretimin sizlerin sayesinde çok güzel yerlere geleceğine inanıyorum. Şartlarınız ağır, farkındayız ancak görev yaptığınız yere uyum sağlayıp özümsediğiniz zaman başarılı olabilirsiniz. Sizlerden isteğimiz, görev yaptığınız okullarda tek düşünceniz 'öğrencilerime nasıl daha fazla yararlı olabilirim' düşüncesi olsun. Bizler imkanlarımız doğrultusunda her türlü desteği sunacağız. Yeter ki mesleğinizi severek yapın ve her bir öğrencinizi tanıyın. En önemlisi de onlara yüreklerinizi katarak bir şeyler verin. Onların başarısı sizin başarınızdan geçer. Geleceğimiz siz değerli öğretmenlerimizin ellerinde şekil almaktadır" dedi.

        (MSA-Y)

        19.12.2016 15:57:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler