Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı'nda yerli malı haftası kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Kürşat Aktaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Gazi İlkokulunda yerli malı kullanma, bilinçli ve tutumlu olma davranışı kazanmaları için yapılan Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası kutlandı.

        Gazi ilkokulunda bilinçli ve tutumlu olma davranışı kazanmaları için yapılan Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası, İlçe Emniyet Müdür Vekili Abdullah Yıldırım'ın da katıldığı etkinlikle kutlandı. Kutlama programında konuşan okul müdürü Mehmet Fırat yerli malının önemini anlatarak "Türkiye son yıllarda dışarıya bağımlı olmaktan kurtuldu ve yerli malı kullanmaya başladı. İnşallah Türkiye daha da ileri giderek Avrupa ülkeleriyle yarışır hale gelecektir" şeklinde konuştu.

        İlçe Emniyet Müdür Vekili Abdullah Yıldırım ise "Yerli malı kullanmanın önemini bu yaşta çocuklarımıza aşılamalıyız ki gelecekte yerli malı kullanılmasına önem gösterilsin ve ülke ekonomisine katkı sağlasınlar" diye konuştu.

        (KA-BRN-Y)

        20.12.2016 12:34:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler