Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit'te şehitler için dua edildi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Körfez Çorumlular Platformu üyeleri, terör olaylarında şehit düşen asker ve polisler için dua etti.

        Balıkesir'in Burhaniye, Edremit, Ayvalık, Havran, Gömeç ve Ayvalık ilçelerinde bulunan Çorumlu vatandaşları çatısı altında toplayan Körfez Çorumlular Platformu, 57. toplantısını Edremit-Akçay yolunda Akın AVM'de yaptı. Platform Başkanı İsmail Eker, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. İsmail Eker, "Memleketimizin üzerinde dönen karabulutlar, en kısa zamanda birlik ve beraberlikle dağılacaktır. Bütün kalbimle buna inanıyorum. Çorumluyuz, gururluyuz, birbirimizden sorumluyuz. Ülkemizi birlik ve beraberliğe davet ediyoruz" dedi.

        Yemeğin ardından şehitler için fatihalar okundu.

        (FT-MŞ)

        20.12.2016 13:58:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler