Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Organik hindiler görücüye çıktı

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Çiğdemli köyünde organik olarak yetiştirilen hindiler, yılbaşı öncesi Lüleburgaz ilçesinde satışa sunuldu.

        Hindi ve tavuk yetiştiricisi 62 yaşındaki Selahattin Gültekin, özenle yetiştirdiği organik hindileri görücüye çıkardığını belirterek, satışların başladığını, ilerleyen günlerde daha çok artmasını umut ettiğini söyledi.

        Babaeski ilçesinin Çiğdemli köyünde 1983 yılından beri bu işi yaptığını söyleyen Gültekin, "Lüleburgaz ilçesine gelerek hindi satışına başladık. Vatandaşlarımız ilgi gösteriyor. Hindilerimiz canlı 10 kilogram geliyor. Haftaya işlerimizin daha fazla artacağını düşünüyorum. Şu anda 20 tane getirdim 5 tane kaldı. Hindi fiyatları 60-120 TL arasında değişiyor. Horozları 30 TL'ye satıyorum" dedi.

        (KA-MEF-Y)

        21.12.2016 08:53:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler