Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratlı'da eğitim-koordinasyon toplantısı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde, yeni atanan Kaymakam İsmail Altan Demirayak başkanlığında eğitim-koordinasyon toplantısı yapıldı.

        Eğitim-koordinasyon toplantısı Muratlı Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi. Yeni atanan Kaymakam İsmail Altan Demirayak başkanlığında yapılan toplantı, Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları, her okuldan öğretmen ve öğrenci temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

        Toplantıda, bir önceki toplantıda alınan kararlar ile ilgili olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Toplantıya katılan okul müdürleri okul aile birliği başkanları ile öğretmen ve öğrenci temsilcilerine söz verilerek talepleri dinlendi.

        (HLD-MEF-Y)

        22.12.2016 10:18:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler