Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitimcilerden Başkan Toltar'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Özel eğitim kurumunda yönetim kurulu başkanlığı yapan Nevzat Coşkun ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret etti.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı, makamında ziyaret eden Nevzat Coşkun ve yönetimi ilkokul-ortaokullarda yapılan çalışmalar ve yeni eğitim döneminde planlanan hedefler hakkında bilgi verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, amaçlarının, öğrencileri milli manevi duygularına bağlı bireyler yetiştirmek olduğuna, eğitimin çağdaş ve modern haliyle sunulması gerektiğine ve bu şekilde akademik başarının elde edilebileceğine değindi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Bölgemizde eğitime yaptıkları katkıdan dolayı sayın Coşkun ve yönetimine başarılar diliyorum. Eğitime yapılan yatırım ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır. Ülkesine ve milletine hayırlı bireyler yetiştiren sizlerin her zaman yanındayız. Bundan sonrada başarılarınız devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

        (İG-İÇ)

        23.12.2016 16:42:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler