Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kick Boks'un yıldızları Sultanbeyli'de ringe çıktı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Kuş

        İSTANBUL (İHA) - Sultanbeyli Belediyesi, düzenlediği 'Kick Boks Şampiyonlar Gecesi' etkinliği ile Kick Boks'un usta isimlerini Sultanbeyli'de bir araya getirdi. Farklı kategorilerde ringe çıkarak maç yapan sporcular, performansları ile izleyenlerden büyük alkış topladı.

        Sultanbeyli Belediyesi, ilçede Kick Boks sporunun yaygınlaşması adına 'Kick Boks Şampiyonlar Gecesi' isimli bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında Kick Boks alanında usta isimler Sultanbeyli'ye gelerek farklı kategorilerde ringe çıkıp maç yaptı. İlçe sakinlerinin ve spor tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte sporcular kıyasıya mücadele etti. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de etkinliğe katılarak vatandaşlarla birlikte müsabakaları izledi. Müsabakalar sonrasında ise dereceye giren sporculara Başkan Hüseyin Keskin tarafından kupa ve madalya teslim edildi.

        "Türkiye üzerine kurulmak istenen tüm oyunları birer birer bozacağız"

        Sultanbeyli ilçesinde sporun her dalının yaygınlaşması adına büyük çaba sarf ettiklerini belirten Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Bu turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Biz şunu mutlaka söylemek istiyoruz. Ülkemizde kurulmak istenen tüm tuzakları hep birlikte ortadan kaldıracağız. Bu ülkede yaşayan; dili, dini, ırkı, meşrebi ne olursa olsun bu ülkede yaşayan kardeşlerimizle beraber ülkedeki terör örgütlerini ve o terör örgütlerini yöneten akılla, küresel akılla mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu mücadelede hep beraber olacağız. Türkiye üzerine kurulmak istenen tüm oyunları birer birer bozacağız" dedi.

        (EK-HK-Y)

        26.12.2016 08:59:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler