Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl'de kar kütleleri iki araca zarar verdi

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl'de çatı katlarından düşen kar kütleleri, park halinde araçlarda büyük çapta maddi hasarlara neden oldu.

        Bingöl'de geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının ardından yaşanan don, çatı katılarında buz kütlelerinin oluşmasına neden oldu. Hafta sıcaklıklarının eksi 25 dereceden sıfıra kadar inmesi, çatı katlarındaki kar kütlelerinin erimesine neden oldu. Merkez Beşyol mevkiinde bir pikap ile Bahçelievler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde park halinde bir otomobile çatı katlarından kar kütleri düştü. Çevredeki vatandaşlar düşen kar kütlelerini temizleyerek, araç sahiplerine haber verdi. Her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, olaylar esnasında kaldırımlarda kimselerin olmaması olası can kayıplarını önledi.

        (YA-MP-Y)

        26.12.2016 12:09:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler