Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars'ta 22 köy yolu ulaşıma kapalı

        (Fotoğraflı)

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Kars'ta kar yağışı ve tipiden 22 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor. Köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi'ne bağlı, karla mücadele ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

        Kars'ta 2 gün etkili olan kar ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Kardan yolu kapanan 22 köyün kente irtibatı kesildi. Kapalı köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.

        Kars'ta Akyaka'ya bağlı İbiş, Kayadöven, Süngüderesi ve Kağızman'a bağlı Akçakale, Akdam, Akyayla, Aşağı Karagüney, Aydınkavak, Böcüklü, Bulanık, Camuşlu, Çaybük, Çeperli, Günindi, Günindi Yayla, Keşişkıran, Kozlu, Kömürlü, Şaban, Tunçkaya, Yağlıca ve Yukarı Karagüney köylerinin yolları kapalı bulunuyor.

        19 Köy yolunun kağalı bulunduğu Kağızman'da geçen yıllara oranla daha çok kar yağdığı bazı bölgelerde kar kalınlığının 1,5 metreyi geçtiği öğrenildi.

        (IÇ-AA-Y)

        26.12.2016 13:11:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler