Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çevik Kuvvet polisine moral ve destek ziyareti

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Ankara Ercişliler Birlik ve Dayanışma Derneği, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne destek ve moral ziyaretinde bulundu.

        İstanbul'daki hain terör saldırısının ardından polis ekiplerine moral ve destek vermek için Sayıştay 8. Daire Başkanı H. Cavit Erdoğan, Dernek Başkanı Zafer İzgi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yılmaz Ergan ve polislerle bir araya gelerek taziye dileklerinde bulundular. Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yılmaz Ergan, bu elim olaydan sonra milletin ve halkın verdiği destek nedeniyle gurur ve onur duyduklarını ifade ederek, "Arkadaşlarımızın görevlerindeki moral ve motivasyonunda sivil toplum kuruluşlarının nazik icabetleri çok etkili oluyor. Ziyaretleriniz, arkadaşlarımızın çalışma şevkinin artmasında, vatana millete bağlılıklarının yenilenmesinde büyük etki sağlıyor" dedi.

        H. Cavit Erdoğan ve Zafer İzgi de, saldırıyı kınayarak, "Bizler vatan için, bayrak için, din için toprağa düşerken şehadetle şereflenip cennetle müjdeleniyoruz. Bu kalleş, kahpe vatan hainlerini ise leş olarak adlandırıyoruz. Gemi azıya almış dizginleri başkalarının elinde olan bu dinsiz, vatansız, bayraksız terör grupları ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğini hiçbir zaman bozamayacaklardır. Bilmeliler ki ay yıldızlı al bayrağımızın dalgalandığı 783 bin kilometrekare vatanın sıkacağımız her avuç toprağından şehit atalarımızın kanı fışkırır. O yüzden bizler buna toprak değil vatan diyoruz. Onu da namusumuz biliyoruz. Namusumuzu koruyan sizlerin de her zaman emrindeyiz. Ant olsun ki bizler doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyi olarak 78 milyon vatan evladı bir işaretinizle yanınızda yer alarak şehadet şerbeti içmeye hazırız. Bu asil ve onurlu millet, tarihi boyunca hiçbir dönemde ye'se düşmedi, düşmeyecek. Sizleri yalnız bırakmadı, bundan sonrada bırakmayacaktır. Yüce Rabbim başta sizler olmak üzere tüm kolluk güçlerimizi, İslam'ın sancaktarlığını yapan bu aziz ve onurlu milleti, bu vatanı ve bu bayrağı ilelebet korusun ve muzaffer kılsın" ifadelerini kullandılar.

        Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Zafer İzgi, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yılmaz Ergan'a Türk bayraklı yağlı boya tablosu hediye etti.

        (MSA-Y)

        27.12.2016 10:14:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler