Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Fotoğraf Yarışması'nın başarılı kareleri CKSM'de

        - CKSM, 15 Temmuz'un en özel fotoğraflarına ev sahipliği yapıyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi (CSKM), 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ve sonrası kadrajlara yansıyan en özel ve etkileyici fotoğraf karelerine ev sahipliği yapıyor.

        Küçükçekmece Belediyesi'nin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türk milletinin dik duruşunu ortaya koyan fotoğraf karelerini ölümsüzleştirmek için düzenlediği '15 Temmuz Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren eserler, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde (CKSM) izleyiciyle buluştu. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile birlikte sergiyi ziyaret etti.

        "15 Temmuz'u unutmadık, unutturmayacağız"

        Başkan Temel Karadeniz; "Öncelikle şehirleri, meydanları, caddeleri aydınlatan çok kıymetli şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu fotoğraf karelerine de yansımış olan ve büyük bir mücadele ortaya koyan vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesini unutmadık, unutturmayacağız. Rabbim bir daha yaşatmasın" diye konuştu.

        20 Ocak'a kadar izlenebilir

        Fotoğraf yarışmasında jüri üyeleri tarafından seçilen ve sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar, 20 Ocak'a kadar Cennet Kültür ve Sanat Merkezi sergi salonunda görülebilir.

        (HB-BA-Y)

        27.12.2016 10:26:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler