Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adapazarı Belediyesi karla mücadeleye hazır

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, meteoroloji tarafından yapılan kar yağışı uyarılarına karşı karla mücadele ekiplerini hazır bekletiyor.

        Meteoroloji'nin kar yağışı uyarılarına karşı, iş makinelerini hazır bekleten Adapazarı Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü 7/24 saat esasına göre nöbet tutacak. Adapazarı Belediyesi Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, olası kar yağışına karşı iş makinelerini hazır beklettiklerini ifade ederek "Geçen yıl yoğun kar yağışına karşı aldığımız önlemlerle şehir merkezinde ve yeni mahallerimizde sorun yaşamadık. Bu yıl da yapılan uyarılarda Perşembe akşamından itibaren beklenen kar yağışına karşı tüm hazırlıklarımızı yaptık" dedi.

        (RŞ-İÇ)

        28.12.2016 16:58:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler