Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK kadınlar yaşlı karı kocayı evlerinde ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı, Çine ilçesine bağlı Hallaçlar Mahallesi'nde yaşayan Mehmet ve Gülhanım Yavaş ailesini ziyaret etti.

        AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş, yaptığı açıklamada; "Biz varken sizler yalnız değilsiniz' sloganıyla çıktığımız bu yolda bizlere en uzak noktadaki köylerimize gidip insanları ziyaret edip AK Parti'nin varlığını onlara hissettireceğiz. Mehmet amcamız ve Gülhanım teyzemiz bizlere huzur kokan evlerini açtılar. Köyümüzün ve huzurun kokusunu bu evde hissettik. Onların kapısını çalmak yüzündeki gülümseme olmak bizim için çok önemli. Kilometrelerce uzağımızdaki insanlara, evlat, kardeş, abla, anne olabilmek bizim en büyük gayemiz. İster AK Partili ister muhalefet partili olsun her insan bizim için değerli.TCumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın selamını tek tek her eve ulaştıracağız. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bu milleti ayakta tutan bizim birlik ve beraberliğimizdir" dedi.

        (MB-Y)

        29.12.2016 12:55:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler