Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni yıla girerken tüm çocukların yüzü gülsün diye

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Vos 26 Yardım Gönüllüleri Grubu, 2016 yılının son sosyal sorumluluk projesi için tüm hazırlıklarını tamamlandı.

        Yeni yıla girerken Tüm Çocukların Yüzü Gülsün projesi ile yüzlerce hediye dağıtımı yapacak olan grup üyeleri, tüm yardımseverlere teşekkür ettiler. Grup Başkanı Murat Özdemir, yaptığı açıklamada, "Yeni yıla girilirken eski yılın son saatlerini ve yeni yılın ilk saatlerini insanlar mutlu bir şekilde geçirmek ister. Bizler de çocukların 2016'ya mutlu veda etmeleri ve yeni yılı mutlu bir şekilde karşılamaları için minik sürprizler hazırladık. Bu hazırlık aşamasında tabii ki yalnız değildik. En kapsamlı desteği sağlayan Mithatpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Muhittin Mot'a, Okul Aile Birliği Başkanı Şerife Zeren Göbeş'e, Burcu Öğretir ve Dilek Yeni Kale Yafay öğretmenlerine, tüm öğrencilere, Hanımeli sokağına ve tüm yardımseverlere desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Umarız ki 2017 yılında tüm çocuklar mutlu olur" dedi.

        (MSY-MET-Y)

        29.12.2016 13:31:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler