Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Ateşoğlu daire amirleri ve muhtarlarla buluştu

        (Fotoğraflı)

        Kerem Karamanlıoğlu

        İZMİR (İHA) - Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, ilçede görev yapan daire amirleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek 2016'yı değerlendirdi.

        Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, kentte görev yapan daire amirleri ve mahalle muhtarlarıyla buluştu. 2016 yılında yapılan çalışmalar ve 2017'de yapılması planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, muhtarların aktardığı bazı sorun ve sıkıntılarda tartışıldı. Atanmışlar ve seçilmişler olarak vatandaşa hizmet konusunda daire amirleriyle muhtarların daha çok iletişim halinde olması gerektiğini vurgulayan Kaymakam Ateşoğlu "İçişleri Bakanlığımızın talimatıyla önümüzdeki süreçte kamu hizmetinin daha iyi sağlanması, vatandaşımızın hizmetlerden daha hızlı yararlanması aynı zamanda yerel hizmetlerinde daha koordineli olabilmesi için çeşitli toplantılar yapacağız. Bugün ilk kez daire amirlerimiz ve siz değerli muhtarlarımızla yapıyoruz. Önümüzdeki ay itibarıyla vatandaşlarımızın, ilçe ve büyükşehir belediyelerimizin de katılacağı toplantılar yapacağız. Bu toplantılardan elde ettiğimiz veriler ile konuların, meselelerin üzerine gideceğiz" dedi.

        (KK-HG-Y)

        29.12.2016 16:05:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler