Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        10 bin sıcak mesaj montlarla miniklere ulaştı

        - 'On Yılda On Bin Sıcak Kalp' projesi çığ gibi büyüdü

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'deki alışveriş merkezi Forum Bornova, kuruluş 10. yıl dönümüne özel olarak hayata geçirdiği 'On Yılda On Bin Sıcak Kalp' projesi destek çığ gibi büyürken, sosyal medyadan paylaşılan 10 bin mesaj montların ceplerinde çocuklara ulaştı.

        Forum Bornova Alışveriş Merkezi, 10. kuruluş yıl dönümüne özel olarak 'On Yılda On Bin Sıcak Kalp' projesi büyük ilgi gördü. Sosyal medya üzerinden başlatılan kampanya çerçevesinden de #onbinsicakkalp etiketi ile paylaşılan 10 bin mesaj paylaşıldı.

        Emre Altuğ'da destek veriyor

        Ünlü sanatçı Emre Altuğ'un da destek olduğu projede kapsamında, montların cebine gelen mesajlar bırakılırken, 10 bin mont soğuk kış gününde miniklere dağıldı. Büyük ilgi gören proje, herkes tarafından takdirle karşılandı. Projeye katılmak isteyenlerin, çocuklara göndermek istedikleri iyi dilek mesajlarının fotoğraflarını Instagram veya Twitter hesapları üzerinden #onbinsicakkalp etiketi ile paylaşabileceği kaydedildi. Fotoğraf paylaşmak istemeyen kişiler veya hesabı gizli olanlarında, Forum Bornova'nın Instagram'da ya da Facebook'ta paylaşacağı videoların ve fotoğrafların altına notlarını yorum olarak yazabileceği belirtildi.

        (HG-Y)

        30.12.2016 11:02:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler