Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turhal'da halk günü

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - Turhal Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer, vatandaşların istek, şikayet ve sorunlarını dinlemek için halk günü toplantısı yaptı.

        Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde ilk gez gerçekleştirilen ve bundan sonra her ay yapılması planlanan toplantıda Kaymakam Üçer'in yanı sıra Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, resmi kurum müdürleri, mahalle ve köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı. Kaymakam Üçer yapılan toplantıda mahalle muhtarları ve vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinleyerek not aldı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Üçer, halk günü toplantılarının ilkini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Toplantımızın ilki olmasına rağmen oldukça verimli geçti. Artık bundan sonra her ay bu toplantılarımızı yaparak halkımızla birebir irtibat kuracağız ve onları dinleyeceğiz" dedi.

        (Nİ-SLH-Y)

        30.12.2016 11:30:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler