Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocukların kızak keyfi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde, yoğun kar yağışı ve aşıra buzlanma sebebiyle okulların tatil edilmesini fırsat bilen çocuklar, kızaklarını alıp birbirleriyle yarıştılar. Bidaonları yarıdan keserek buldukları yaratıcı çözümlerle kızak yaptılar ve Harmancık mahallesinin yokuşlu yollarını kızak pistine çevirerek, karda kaymanın keyfini çıkardılar.

        Çocukların en büyük özlemi ise kar yağışının devam etmesi ve bir kayak alanının oluşturulması oldu. Simav'ın Harmancık mahallesindeki Veral konağı önünde kızakla kayan çocuklardan 8. sınıf öğrencisi İbrahim Kılıç (14), Kar yağışına ve kızakla kaydıklarına çok sevindiğini belirtti. Kılıç, "Mahalle arasındaki yollarda kızakla kaymanın tehlikeli olduğunu biliyoruz, ancak kar yağınca her şeyi göze alıp kendimizi sokakta buluyoruz. Belediye Başkanımız Süleyman Özkan'dan Harmancık mahallemize tehlikeden uzak bir kayak alanı yapmasını istiyoruz" dedi. (MEİ-EFE)

        30.12.2016 11:58:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler