Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıgöl Afşar Ortaokulu ilçenin gururu oldu

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - Sarıgöl Afşar Mahallesi Ortaokulu Manisa il genelinde düzenlenen Yıldız Erkekler Voleybol Turnuvasınsa il 3'üncüsü oldu.

        Sarıgöl Afşar Ortaokulu Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Voleybol Yıldız Erkekler Turnuvasında ilk olarak Sarıgöl gurubunda Alaşehir Atatürk Ortaokulu, Trazlar Ortaokulu ile mücadele etti. Sarıgöl gurubundan birinci olarak çıkarak ilde ilçeyi temsil etme hakkı kazanan okul yarı final maçında Turgutlu temsilcisi İhsan Erturgut Ortaokuluna yenilip 3'üncülük maçına çıktı. Afşar Ortaokulu Salihli temsilcisi Namık Kemal Ortaokulunu yenerek Manisa 3'üncüsü oldu. Turnuvada birinciliği Şadi Turgutlu Ortaokulu, ikinciliği İhsan Erturgut Ortaokulu kazandı. Okul Müdürü Gökhan Maraş öğrencileri ile gurur duyduğunu belirterek, "Daha çok kupa kazanacağız. Takımımız tam bir ekip havasında mücadele etti.'' dedi.

        (VS-SC)

        04.01.2017 14:59:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler