Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vefakar öğretmenden eski okuluna yardım

        - Elbistan Ortaokulu, Bulanıklıların gönüllerine dokundu

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) - Kahraman Maraş'ın Elbistan Elbistan Ortaokulu öğrencileri tarafından 'Değerler eğitimi' çalışması kapsamında toplanan 22 kolilik kıyafet ve eşyalar Muş'un Bulanık ilçesi DSİ Ortaokul'undaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

        Daha önce Bulanık DSİ Ortaokulunda şimdi ise Kahramanmaraş Elbistan Ortaokulunda görev yapan Sait Işık isimli yardım sever öğretmenin öncülük etmesi ile Elbistan Ortaokulu öğrencileri tarafından değerler eğitimi kapsamında Bulanık DSİ Ortaoluluna gönderilen 22 yardım kolisi öğrencilere dağıtıldı. DSİ Oratokulu Müdürü İshak Bostancı, Elbistan Ortaokulu yönetici, öğretmen ve öğrencilerine ve bu yardımların dağıtılmasında emeği geçen tüm öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

        (GK-ŞAK-Y)

        05.01.2017 16:23:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler