Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı'da kapanan yollar ulaşıma açılıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollar, Saruhanlı Belediyesi tarafından ulaşıma açıldı.

        Saruhanlı'da kar yağışı nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara anında müdahale edebilmek için belediyede Afet Koordinasyon Merkezi oluşturuldu. Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'nın Başkanlığı'nda oluşturulan birim, gece boyunca mahallelerden gelen sorun ve şikayetleri değerlendirdi.

        Bu kapsamda Halitpaşa ve Büyükbelen, Mütevelli, Koldere ve Gümülceli ile Paşaköy, mahallelerinde kardan dolayı kapanan yollar ulaşıma açıldı. Saruhanlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait iş makineleri bölgeye hareket ederek yollardaki karları temizledikten sonra yollarda tuzlama ve kumlama çalışması yapıldı.

        Başkan Yaralı, ilçe genelinde kar yağışına bağlı herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını, meydana gelebilecek vakalara karşı hazırlıklı olduklarını söyledi.

        (SC-Y)

        07.01.2017 15:19:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler