Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu'nda başarılı öğrencilere ödül

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu son sınıf öğrencilerinden başarılı olanlar, okul yönetimi tarafından ödüllendirildi.

        Milli Eğitim Bakanlığı tarafından son sınıf öğrencilerine 24 ve 25 Kasım'da yapılan ortak sınavların resmi sonuçları açıklandı. İmam Hatip Ortaokulu yönetimi de bu sınavlarda 120 soruda 100 net üzeri yapan 40 tane öğrenciyi ödüllendirdi.

        Okulun öğretmenlerinin de katıldığı bir yemek programı ile öğrencilere Okul Aile Birliğinin almış olduğu değişik hediyeler verildi. Okul Müdürü Abdullah Şenol, yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin öğrencilerin motivesi için önemli olduğunu, kaliteyi arttırdığını ve kalıcı başarılar sağladığını ifade etti.

        Okul öğrencileri, bu okulda bulunmaktan dolayı mutluluklarını ifade ederlerken, organizasyonu yapanlara teşekkürlerini bildirdiler.

        (YG-MEF-Y)

        17.01.2017 10:21:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler