Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sevgi Hastanesi'nden Bandırma'ya yatırım

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Sevgi Hastanesi yöneticileri, Bandırma'ya yapmayı planladıkları yatırım öncesi Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı etti.

        Özel Sevgi Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hakan,y atırımlarına tıp merkezi ile başlayacaklarını ifade ederek, "Bandırma'nın Balıkesir genelinde özel bir yeri var. Hem nüfusu açısından hem de gelişme hızı açısından Bandırma yatırım için önemli bir merkez. Bandırma'dan hastanemize gelenlerin çok olması da bizi Bandırma'ya yatırım yapmaya yöneltti" dedi.

        Başkan Dursun Mirza, "Bandırma son yıllarda yatırımcıların cazibe merkezi oldu. Her geçen gün yatırımcılar ziyarete geliyor. Biz de çevreye zarar vermeyecek her türlü yatırımı destekliyoruz" dedi.

        (İA-MŞ)

        17.01.2017 18:05:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler