Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitim Bir-Sen Umre organizasyonunu bu yılda devam ettirdi

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sendika üyesi ve yakınlarına Umre ziyareti için kutsal topraklara uğurladı.

        Afyonkarahisar İstasyon Meydanında gerçekleştirilen uğurlama töreninde konuşan Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1'nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik, düzenledikleri Umre organizasyonlarının gelenekselleştiğini, bu kutlu yolculuğa çıkan herkesin yapacağı ibadetlerin kabul ve makbul olmasını diledi.

        Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Umre yolcuları dualar eşliğinde kutsal topraklara gitmek üzere Eskişehir Hasan Polatkan Havaalanına uğurlandı. Duygusal anların yaşandığı uğurlama töreninde kutsal topraklara erişecek olmanın mutluluğunun ve heyecanının yaşandığı gözlendi.

        (GC-

        19.01.2017 15:42:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler