Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Bayrakdar, Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevine atandı

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayrakdar, Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevine atandı.

        Yeni HSYK Kararnamesi ile 16 başsavcının görev yeri değiştirildi. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesinin 19/01/2017 tarihli ve 92 sayılı Adlî Yargı Kararnamesi ile Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayrakdar, Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevine atandı. Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan ise Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı.

        Önemli operasyonlara imza attı

        Erdoğan Bayrakdar, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yaz kararnamesi ile Van Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı iken Tokat Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanmıştı. 13 Temmuz 2016 tarihinde Tokat'ta görevine başlayan Bayrakdar, FETÖ/PDY'ye yönelik önemli operasyonlara imza attı. Çankırı doğumlu olan Erdoğan Bayrakdar, Kastamonu, Silvan, Kırıkkale ve Van'da görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babası Bayrakdar'ın eşi Hülya Bayrakdar da idari yargı hakimi olarak Tokat'ta görev yapıyordu.

        (Nİ-SLH-Y)

        19.01.2017 18:45:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler