Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın'da 30 bin 746 öğrenci yarıyıl tatiline girdi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Akif Yaman - Mustafa Kurt

        Kamera : Akif Yaman - Mustafa Kurt

        BARTIN (İHA) - Bartın'da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 30 bin 746 öğrenci 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk yarı karnelerini aldı.

        Bartın genelinde 2 bin 177 öğretmenin olduğu ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere toplam bin 873 derslik ve 160 okulda 30 bin 746 öğrenci sabah erken saatlerde okullarına giderek karnelerini aldı. Takdir ve teşekkür belgeleri alan öğrenciler sevinirken, karnesinde zayıfları olanlar üzüntü yaşadı. Karnelerini alan öğrenciler, mutluluklarını sınıftan çıkarak dışarıda kendilerini bekleyen aileleri ile paylaştı.

        Bartın Protokolü de Gürgenpınarı İlkokulu'nda düzenlenen törende bir araya geldi. Öğrencilere karnelerini dağıtan Bartın Valisi Nusret Dirin, "Bugün itibariyle 30 bin 746 öğrencimiz karnelerini aldılar. Tabi çocuklarımız sistemden bakıyorlar aslında. Herkes notunu puanını öğreniyor. Karne biraz daha sembolik gibi. Ancak bu belgeler ömür boyu saklanıyor. Bizlerin de dosyalarında hala duruyor. Çok güzel hatıralar. Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. İyi bir dinlenme dönemi diliyorum. Önümüzdeki yarıyılda kazasız belasız buluşmak dileğiyle" dedi.

        (AY-Y)

        20.01.2017 14:00:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler