Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menderes'te öğrencilere karneler Başkan Soylu'dan

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Menderes ilçesinde de öğrenciler karne sevinci yaşarken, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'da Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda karne dağıttı.

        Menderes ilçesinde öğrenciler, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini aldı. Karne sevinci yaşayan miniklerin heyecanına Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'da ortak oldu. Mustafa Kemal İlköğretim Okuluna giden Soylu, buradaki törene katılarak miniklere karnelerini dağıttı. Başkan Soylu, " Yoğun geçen eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamladık, şimdi tatil zamanı. Güzel bir sömestr tatilinin ardından yeniden ders başı yapacak çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum. Belediye olarak eğitime yönelik çalışmalarımızı yaparken tem amacımız çocuklarımızın iyi bir geleceği olması. Onların ileride güzel yerlere gelmesi için biz de önemli hizmetler veriyoruz. İlköğretim çağından başlayarak tüm eğitim yaşamı boyunca farklı destekler ile çocuklarımızın yanındayız" diye konuştu.

        (HG-Y)

        20.01.2017 14:05:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler