Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Memur-Sen'in Umre Yolculuğu Başladı

        - Memur-Sen Muğla İl Temsilciliği üyelerinin Umre ziyareti için yaptıkları anlaşma sonrası 14 gün sürecek Umre ziyareti başladı.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Memur-Sen Muğla İl Temsilciliği, üyelerinin Umre ziyareti için Ekim ayında yapılan anlaşma sonrası 13 gece 14 gün sürecek Umre ziyareti başladı. Memur-Sen İl Başkanlığı önünden gece saat 02.00'da yola çıkan kafile gece saatlerinde Dalaman Havalimanına ulaştı. Kafile burada ihramlarını giyerek umre yolculuğu için uçakla Cidde hava alanına hareket etti.

        Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Önder Uçak yaptığı açıklamada, "Muğla Memur-Sen olarak Muğla'dan Mekke ve Medine'ye umre ziyareti için ilk kez Muğla'da bir sivil toplum kuruluşu ve sendika olarak program düzenledik. Büyük talep ve destek gören bu çalışmanın İlk kez Muğla'dan kutsal beldelere uçakla seyahati başlatan sivil toplum kuruluşu olarak yapacağımız öncülük için üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bu örnek projeye öncülük ettiğimiz için mutluyuz" dedi.

        (BT-İK)

        20.01.2017 14:09:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler