Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş şehitleri için Büyükçekmece'de mevlit okutuldu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olanlar için Büyükçekmece Kuba Camii'nde mevlid okutuldu.

        Geçtiğimiz ay Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen terör olayında hayatını kaybeden 36'sı emniyet mensubu olmak üzere 44 şehit için Büyükçekmece Kuba Camii'nde mevlit okutuldu.

        Büyükçekmece Belediyesi ile Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce Cuma Namazı öncesinde okutulan Mevlid-i Şerif'te şehitlerimiz dualarla ve rahmetle anıldı.

        "Bir daha yaşanmasın"

        Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beşiktaş'taki hain saldırıda yaşamını yitiren 44 şehidimiz için derin üzüntü duyduğunu belirterek, "Ülkemizin zor günler geçirdiği bu süreçte, Beşiktaş'ta gerçekleştirilen hain terör olayında kaybettiğimiz insanlarımız için Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü'yle birlikte Cuma Namazı öncesinde Kuba Camii'nde mevlit okuttuk. Dualarımız, terör olaylarında kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımız için. Kayıplarımıza Yüce Allah'tan rahmet dilerim. Umarım bu son olur ve artık bir daha böylesine üzücü olaylar yaşamayız" dedi.

        (HB-ÖZ-Y)

        20.01.2017 15:06:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler