Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenlerden 'geçmiş olsun' ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Raziye Uysal ve Gülşen Türk isimli bayan öğretmenler, yalnız yaşayan yaşlı ve hasta Alime Türk'ü ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini ilettiler.

        Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman Öğretmeni Gülşen Türk ile Şehitler Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Raziye Uysal Cumhuriyet Mahallesindeki evinde yalnız yaşayan ve göz ameliyatı olan şeker hastası 76 yaşındaki Alime Türk'ü ziyaret ederek, hayır duasını aldılar. Öğretmenlerin kendisini ziyaret etmelerinden çok memnun kaldığını söyleyen Alime Türk,"Mahallemizde oturan iki öğretmen kızımız benim ameliyat olduğumu duyunca ziyaretime gelmişler. Allah kendilerinden razı olsun. Onları çok seviyorum" dedi. (MA-EFE)

        21.01.2017 12:15:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler