Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolu'da "Bizim Mahalle" projesi başladı

        (Fotoğraflı)

        Bülent Velioğlu

        BOLU (İHA) - Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından Beşkavaklar mahallesinde düzenlenen etkinliklerde, her ay bir mahallenin yer alacağı "Bizim Mahalle" dergisi dağıtıldı.

        Bolu'da her ay bir mahallede düzenlenen "Bizim Mahalle" projesi kapsamında Beşkavaklar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda, Orman Bölge Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü, Ağız Diş Sağlığı Hastanesi, Gençlik Spor Hizmetleri, Afad gibi resmi kurumlar stant açarak halka bilgilendirme çalışması yaptı. "Bizim Mahalle" dergisinin de dağıtımın yapıldığı proje kapsamında konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, "Her ay bir mahallemizin dergisi yapılıyor. Asıl amaç kent hafızası oluşturmak. Eski gelenek ve göreneklerimizi gün yüzüne çıkarmak. Bizden sonra gelecek nesillere kültürel bir miras bırakmak. Dergiyi incelediğiniz zaman herkesin anıları ve hatıraları var. Öğretici bilgiler var. Bu uygulamayı tüm mahallelerde yaygınlaştırmak istiyoruz" dedi.

        (BV-GY-Y)

        21.01.2017 14:02:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler