Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Paşa'nın meleklerinden farklı galibiyet

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol takımı, Süper Lig'in 15'inci hafta karşılaşmasında Bursa Osmangazi Belediyesi Spor Kulübü'nü 34-24 mağlup etti.

        Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, sahasında karşılaştığı Bursa Osmangazi Belediyesi Spor Kulübü'nü 34-24 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı.

        Ligin ikinci devresinin ilk galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarını belirten, Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, "Geçen hafta Türkiye Kupasında çeyrek finale yükseldik. Ligin ilk devresinde Bursa Osmangazi Belediyesi Spor Kulübü'ne sürpriz bir şekilde mağlup olmuştuk, o mağlubiyetin rövanşını aldık. Şimdi bu maçı unutup bu hafta oynayacağımız İzmir Büyükşehir Belediyesi maçına hazırlanacağız" dedi.

        (SM-

        23.01.2017 12:49:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler