Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da bir müdür, 4 sağlık çalışanı ihraç edildi

        ELAZIĞ (İHA) - Son çıkan Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile Elazığ'da görev yapan bir müdür ile 4 sağlık çalışanı ihraç edildi. Elazığ Vali Yardımcılığı görevinden Kırşehir Valiliği Hukuk İşleri Müdürlüğü'ne atanan Ü.Y.'nin de ihraç edildiği öğrenildi.

        Olağanüstü Hal Kanunu'na göre alınan karar doğrultusunda hazırlanan KHK'ların bugün resmi gazetece yayınlanmasıyla 367 kişi görevinden ihraç edilmişti. Elazığ'da ihraç listesinde 5 isim yer aldı. Bunlardan birinin İlçe Nüfus Müdürü M.T., diğer 4'ünün merkez ve Kovancılar ilçesinde sağlık çalışanları olduğu öğrenildi.

        Öte yandan 1 Aralık 2016'da Elazığ Vali Yardımcılığı görevinden Kırşehir Valiliği Hukuk İşleri Müdürlüğü'ne atanan Ü.Y. de ihraç listesinde yer aldı.

        (HİV-MP-Y)

        23.01.2017 13:33:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler