Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2017 Yılının ilk koordinasyon toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - 2017 Yılının birinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen başkanlığında Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

        Yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının ildeki projeleri hakkında bilgi almak ve kurumlar arası koordinasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, yatırımcı bölge müdürleri 2016 yılında yaptıkları yatırım ve faaliyetleri slayt eşliğinde sunumunu yaparak, 2017 yılında yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

        Toplantıda, Adıyaman'ın sosyo-ekonomik sorun ve ihtiyaçları görüşülüp bu sorunlara çözüm yollarının bulunmasına çalışılacağı vurgulandı.

        Vali Yardımcısı Murat Süzen Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Vekili Sait Kutlu, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı bölge müdürleri ile ildeki kamu kurum ve kuruluşların amirleri katıldı.

        Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Murat Süzen, "2016 yılı yatırım programlarında, merkezi idare ve yerel yönetim kuruluşlarına ait irili ufaklı 634 adet iş yer alıyor. Bu işlerin toplam proje bedeli 3 milyar 112 milyon 488 TL'dir. Bu işler için geçmiş yıllarda 874 milyon 206 bin TL harcanmış, 2016 yılında 641 milyon 151 bin 556 TL ödenek ayrılmış ve yıl sonu itibariyle 514 milyon 238 bin 137 TL harcanarak yüzde 80,2'lik nakdi gerçekleşme sağlanmıştır. Bu işlerden 439 tanesi bitirilmiş, 102 tanesinde çalışmalar devam etmekte olup 93 adet iş proje, ihale ve sözleşme aşamasındadır" dedi.

        Vali Yardımcısı Murat Süzen Başkanlığındaki İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, yatırımcı kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından devam eden projelerle ilgili sunum yapılması, soru ve görüşlerin alınmasının ardından sona erdi.

        (AHM)

        24.01.2017 16:53:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler