Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükçekmece Belediyesinde eğitim alan öğrenciler TEOG'da dereceye girdi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'nin TEOG kurslarında eğitim alan öğrenciler, TEOG sınavında dereceye girerek büyük bir başarıya imza attılar.

        Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'nin verdiği TEOG kurslarına katılan öğrenciler, TEOG sınavında dereceye girdiler. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün TEOG sınavında dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler takdim etti. Öğrencilere kitap, bisiklet, telefon ve tablet hediye eden Başkan Akgün, "Çocuklarımızın daha iyi eğitilmesi için katkıda bulunmak bizim milli vazifemizdir. Türkiye'de bin 397 belediye var. Eğitime Türkiye'de en yüksek düzeyde katkı sağlayan belediyeyiz. Aynı zamanda Türk milli eğitimine 30'dan fazla okul kazandırdık. Okul yapmak milli bir mücadeledir. Biz ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için bu mücadelemizi hız kesmeden sürdüreceğiz" dedi.

        Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi TEOG kurslarını tamamlayan Büşra Çakmak, Meryem Gürsoy ve Gökçe Miray Koçak, TEOG sınavında dereceye girerek başarı gösteren isimler oldu.

        (EY-CC-Y)

        25.01.2017 11:57:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler