Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceylanpınar'a 150 Yataklı Devlet Hastanesi Yapılacak

        (Fotoğraflı)

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçeye 150 yataklı devlet hastanesi yapılması için Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

        Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ile birlikte 150 yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesinin yapımı ile ilgili gerekli girişimlerde bulundu. Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Kadir Serdar Taflan'ı makamında ziyaret eden Başkan Atilla ile Milletvekili Kaçar, burada hastane ihtiyacını masaya yatırdı. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda 150 yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesinin seçilen proje üzerinde karar kılındı. Kesinleşen proje ile birlikte kısa zaman içerisinde ihalesi yapılacak olan 150 yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesinin temeli atılacak.

        (UK-SD-Y)

        25.01.2017 18:16:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler